Kaarten tellen bij het spelen van blackjack

Blackjack spelen onlineHet tellen van kaarten is natuurlijk omstreden in casino’s, maar ook al heel wat keren het hoofdverhaal geweest bij verschillende films. Dat mensen kaarten willen kunnen tellen bij blackjack spelen voor geld heeft alles te maken met de kansen op winst die je hierdoor toe kunt laten nemen. Je zou dus je voordeel kunnen doen, omdat je voor een groot deel aan de hand van de gedeelde kaarten zal kunnen bepalen wat de volgende speelkaart zal zijn. Hierdoor zal het volgens kenners makkelijker zijn om de dealer te verslaan en dus om prijzen te winnen.

Hoe tellen mensen kaarten

Om uit te leggen hoe kaarten bij blackjack geteld worden hebben we een voorbeeld je opgesteld. Stel dat bij het spelen van een aantal rondes achter elkaar slechts 4 kaarten nog niet geweest zijn. Hierbij gaat het om 3 tienen en een aas. Als je alleen tegen de dealer zou spelen bij bijvoorbeeld live blackjack kun je hierbij rekening houden met twee mogelijkheden. Je behaald zelf een blackjack en dealer heeft 20 punten of natuurlijk geheel andersom. De kans om winst te maken op deze manier zal in dit geval ongeveer 50% zijn. Als je wint met een blackjack krijg je 2,5 keer je inzet en bij een verlies ben je uiteraard je geld kwijt. Iedere twee keer dat deze situatie zich voordoet zal je een winst behalen van minimaal de helft van het gespeelde bedrag. Gezien het feit dat je de kaarten hebt weten te tellen geeft die voorbeeld je een extra van 25% aan voordeel ten opzichte van spelers die blind aan de slag gaan.Gokken op blackjack

Voordeel door jezelf te verzekeren

Het voorbeeld dat hierboven behaald is kun je uiteraard versterken, wat mogelijk is als je ervoor kiest om een verzekering te nemen tegen een blackjack van de dealer. Veel kenners raden het verzekeren van een hand af, maar als je vrijwel zeker weet wat er zal gaan komen kan dit toch erg voordelig zijn. Heb je zelf geen blackjack dan ben je uiteraard je inzet kwijt, maar krijg je nog wel de verzekering uitgekeerd. Mocht je wel de blackjack hebben? Dan lever je de verzekering in, maar is de uitbetaling voor de blackjack natuurlijk hoger en dus interessanter.

Is online kaarten tellen mogelijk?

Hoewel het tellen van kaarten bij live blackjack zeer zeker een optie zou moeten zijn is het in de werkelijkheid toch minder makkelijk als het voorbeeld. Er zijn uiteraard tal van verschillende situaties die zich voor kunnen doen, waar je dus allemaal rekening mee zal moeten houden. Om toch je voordeel te doen kun je naast het tellen van kaarten er dan ook voor kiezen om gebruik te maken van een blackjack strategie. Met de juiste strategie wordt er namelijk gespeeld op een speciale manier qua inzetten. Hierdoor zullen winsten die je behaald in staat zijn om meerdere verloren rondes achtereenvolgens terug te winnen en dit alles door het volgen van een inzetpatroon. Kies jij voor het tellen van kaarten of ben je meer geïnteresseerd in het spelen met een strategie?

Dit bericht is geplaatst in blackjack spelen voor geld met de tags , , , . Bookmark de permalink.