High Streak Blackjack bij online casino

Ben jij een echte fan van blackjack en wil je graag verschillende soorten uitproberen om bijvoorbeeld te kijken welke je nou echt het leukst vind? Probeer dan eens High Streak Blackjack uit! Wil je niet direct blackjack spelen voor geld, dan is het uiteraard ook altijd high-streak-blackjackeen mogelijkheid om dit gratis te doen met een virtueel speeltegoed. Heb je vaak genoeg geoefend en wil je wel blackjack spelen voor geld? Dan zal je eerst over een eigen account moeten beschikken. Bij het spelen van High Streak Blackjack heb je niet alleen een reguliere afhandeling die gespeeld wordt maar ook kun je een eventuele reeks met achtereenvolgende winsten behalen door te kiezen om een sidebet te plaatsen. Deze sidebets die je kunt plaatsen kunnen zeer winstgevend zijn net als bij Crazy Blackjack en Premier Blackjack HiLo. Hieronder hebben we de reguliere regels en sidebet regels weergegeven om je een beeld te geven van de uitvoering van deze specifieke blackjacksoort.

Reguliere spelregels

Tijdens het spelen bij High Streak Blackjack zal er altijd gebruik worden gemaakt van 2 kaartendecks om op deze manier te kunnen winnen. Om op een goede manier richting een winst te gaan zullen er in totaal 104 kaarten beschikbaar zijn. Als je een inzet hebt bepaald zal je in de hand 2 kaarten gedeeld krijgen om mee te gaan spelen. Het is ook mogelijk om met elkaar de fiches te combineren aan de speeltafel maar hierbij is het wel belangrijk dat je rekening houdt met de geldende inzetlimieten. Zodra je de 2 speelkaarten hebt gekregen zal je kunnen gaan spelen door verschillende opties uit te voeren. Bij High Streak Blackjack zal je je inzet eventueel kunnen verdubbelen als je hand direct 8, 9 of 10 punten waard is.

Het splitsen van twee dezelfde kaarten is ook mogelijk maar let wel op! Dit is slechts maar één keer mogelijk. Heb je na het splitsen 21 punten behaald? Dan is dit geen directe blackjack maar zal dit qua uitbetaling tellen als een reguliere hand. Uiteraard zal je altijd een kaart extra kunnen vragen als je denkt dat je meer punten nodig zult hebben in een hand om een kans te hebben om te winnen bij High Streak Blackjack. Daarnaast is het ook een optie om te passen als je denkt dat je genoeg punten behaald hebt om te winnen, om de eventuele winst te kunnen bepalen zal de dealer zijn hand laten spelen.

Sidebet regels

Het is vanzelfsprekend dat de reguliere spelregels van belang zijn maar ook is het niet geheel onbelangrijk om te weten hoe de sidebet in zijn werk gaat bij High Streak Blackjack als je hiermee wilt kunnen winnen. We kunnen je alvast vertellen dat de spanning hoog op zal lopen door de toegevoegde sidebet bij High Streak Blackjack. Door steeds een sidebet te plaatsen zal jij moeten gokken hoeveel je achter elkaar winst zal maken. Lukt dit? Dan kan je een uitbetaling winnen. Uiteraard is de kans niet heel groot dat je 5 keer achter elkaar een speelronde zal winnen van High Streak Blackjack, maar dat wilt natuurlijk niet zeggen dat deze kans helemaal niet aanwezig is. Je kunt richting een uitbetaling gaan werken als de sidebet reeks van start gaat zodra je 2 keer achter elkaar gewonnen hebt. Hieronder hebben we in het kort weergegeven welke uitbetalingen je kunt krijgen door op de sidebet van High Blackjack te spelen.

• Uitbetaling bij 2 winsten na elkaar = 1 : 1
• Uitbetaling bij 3 winsten na elkaar = 2 : 1
• Uitbetaling bij 4 winsten na elkaar = 5 : 1
• Uitbetaling bij 5 winsten na elkaar = 10 : 1

Dit bericht is geplaatst in blackjack spelen voor geld met de tags , . Bookmark de permalink.